Ibiza repülőjegy és szállás akciók

Ibizai nyaralás

Ibiza kedvelt buli és kikapcsolódási célpont mindenki számára, mind a nyári, mind a téli időszakokban. A legolcsóbb időszakokra kerestünk le nektek most néhány ajánlatot erre a gyönyörű üdülőhelyre. Most az átlagos 60000 ft os repülőjegy helyett harmadáron juthatsz el erre a csodálatos szigetre.  A repülőjegy oda vissza szól, október 16 – 22ig,. és 24000 Ft ! -. Érdemes minél hamarabb lecsapni a megmaradt darabokra. 

IBIZA REPÜLŐJEGY OLCSÓN ! – Vedd meg a jegyed most !repülőjegy Ibiza

vagy: Repülőjegy és ****szállás együtt    REPÜLŐJEGY + SZÁLLÁS IBIZÁN      146000 FT  ért !

Ibizán októberben még kellemes 20-25 fok közötti átlaghőmérséklet van, a tenger fürdésre alkalmas, .Azonban már nincs elviselhetetlen tömeg és hőség !

Ibizai szállások:  A szállások árfekvésüket tekintve abszolult megfizethetőek. Akárcsak máshol a világon itt is találhatunk alacsonyabb árfekésű és drágább katgóriájú minőségi szolgáltatásokat, kilátást vagy kiváló fekvést nyújtva.

A mi kedvenc szállásunk egy nagyon jóárasított

Booking.com

A diszkók, party helyek, ajánlott klubok, és hogyan szerezz olcsón belépőt, hasznos tudnivalók, tippek és trükkök, hogyan spórolj 🙂

A közértek olcsók, de érdemes párszáz métert kutyagolni, mert egy- egy bevásárlásnál akár 10-30% árkülonbözetek is lehetnek! Extrafontos: 21 óra után lezárják az alkohol tartalmú italok polcait, így érdemes előre bevásárolni, mert a koncerteken/ dizsikben 8-15 Euro alatt max csapvizet lehet vásárolni. Jaa, és nincs táskakutatás belépésnél!🥰
Néhány szórakozóhelyen belépőt szednek (5-20 Euro) ellemben leiható a jegy!
Sztripbár, 10 Euroért 2 koktél, és rengeteg cici…

 Látnivalók amiket nem hagyhatsz ki:    

  • Es Vedra a mágneses mező
(Ide csak taxival lehet eljutni, bár elég olcsó, és korrekt a buszhálózat.)
  • Hippy market a csúcsszuper:

A repjegyeket, amik fejenként 19.000 Ft- ba kerültek oda- vissza, a kedvenc repülőjegy vásárlási oldalon szereztük be, nézz körül itt is kiváló ajánlatokat találhatsz:

olcsó repülőjegyek

Van egy meglepetésünk is utazási hackereknek ! egy oldal ahol Crypto valutával is lehet repülőjegyért fizetni. A kereső szuperhasznos funkciója a legolcsóbb repülőjegy és szállás kombinációjának lekeresése.

Repülőjegy vásárlás olcsón

TIPP:

Koncertekre elővételben, de helyszínen is lehet jegyet kapni (10-100 Euro között, illetve vannak instás csoportok, ahol 20-30% engedménnyel is lehet venni!)

Ibizát , a partik és nyugdíjasok szigetét szívből ajánlom mindenkinek, kisgyermekes családok kivételével❤

Top 5 Party szállás Ibizán :

 

Olcsó repjegy és szállás Ibiza
  • Utazási ajánlat
  • Szállás vélemény
  • Repülőjegy ár vélemény
5
Sending
User Review
4.9 (10 votes)